Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση

Συμβουλές για τέλεια επιδερμίδα

Συμβουλές για τέλεια επιδερμίδα

Κάθε γυναίκα αντιμετωπίζει ένα καθημερινό άγχος, πως θα διατηρήσει την ομορφιά του δέρματος της. Χρησιμοποιώντας δεκάδες διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς για την περιποίηση προσώπου και σώματος, κινδυνεύετε να προκαλέσετε ζημιά στο δέρμα σας. Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές για μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα:

  • Αρχικά το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε για το τύπο του δέρματος σας. Μια επίσκεψη στον αισθητικό ή στον δερματολόγο θα σας δώσει την απάντηση.
  • Προστατέψτε τα χείλη σας. Για να αποφύγετε τα σκασμένα και ταλαιπωρημένα χείλη να θυμάστε να απλώνετε συχνά βούτυρο κακάο (liposan),  κερί μέλισσας,  ενυδατικά lip gloss και βαζελίνη που είναι ιδιαίτερα   αποτελεσματική.
  • Χαρίστε λάμψη στα μαλλιά σας. Συχνή ενυδάτωση με μάσκες και θεραπείες είναι απαραίτητη ενώ μια φορά την εβδομάδα να τα καλύπτετε με λάδι τυλίγοντας τα με μια πετσέτα για λίγη ώρα.
  • Κοιμηθείτε ανάσκελα! Προμηθευτείτε κάποιο ορθοπεδικό μαξιλάρι και αποφύγετε να κοιμηθείτε μπρούμυτα διότι προκαλεί ρυτίδες.
  • Ασκηθείτε! Η χρήση και μόνο προϊόντων ομορφιάς δεν δίνει τα αποτελέσματα που επιθυμείται. Βάλτε την γυμναστική στην καθημερινότητα σας και θα εκπλαγείτε. Δεν χρειάζονται υπερβολές, αρκεί να αφιερώνετε 20-30 λεπτά καθημερινά
  • Πίνετε αρκετό νερό! Σίγουρα θα το έχετε ακούσει πάμπολλες φορές. Δεν είναι τόσο μια συμβουλή παρά μια υπενθύμιση.
  • Να θυμάστε να χρησιμοποιείτε κάποιο scrub τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για να απομακρύνεται τα νεκρά κύτταρα, ενώ  το χλιαρό νερό με κάποιο αφρόλουτρο με ενυδατικά συστατικά είναι η καλύτερη επιλογή.

Κάθε γυναίκα μπορεί να φαίνεται όμορφη και λαμπερή, αρκεί να διαθέτει λίγο χρόνο για την περιποίηση της. Αναζητήστε τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς που ταιριάζουν στον  δικό σας τύπο επιδερμίδας. 

Πηγή:www.arthra.net

exit newsletter modal
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του FreePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

gdpr

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.